Menestyjä

Kirjojen lukeminen on tutkitusti hyväksi ihmiselle, mutta minkälaista hyötyä siitä on saatavilla? Kirjojen lukeminen on joillekin tapa nukahtaa yöllä ja joillekin se on tapa oppia uusia asioita. Luonnollisesti esimerkiksi koulumaailmassa kirjat ovat välineitä oppimiseen, vaikkakin nykypäivänä digitaalinen maailma on tunkeutunut tälle reviirille huomattavan paljon.

Kirjoja on kirjoitettu jo ennen ajanlaskumme alkua, joten voitanee puhuta hyvinkin vanhasta keksinnöstä. Aikojemme alusta kirjat ovat olleet tärkeitä välineitä siinä, että sukupolvien välinen historia on saatu siirrettyä aina eteenpäin. Ilman kirjoja ei meillä olisi historiaakaan. Kirjat ovat siis alunperin tehty oppimista varten, jonka jälkeen markkinoille on saapunut erilaisia genrejä aina novelleista, kauhukirjoista, romantiikasta, sekä jännityksestä. Mitä ikinä tahdotkaan oppia, on siitä n. 100% varmuudella joku kirjoittanut jo kirjan. Seuraavaksi tutkimme kolmea eri kirjaa, jotka kaikki opettavat erilaisia taitoja.

Elon Musk – elämäntarina

Elon MuskElon Musk on Etelä-Afrikasta alunperin kotoisin oleva “hullu tiedemies”, joka on mullistanut maailmaamme 2010-luvun aikana. Mars-matkaaminen, aurinkovoima, avaruusraketit sekä Teslan sähköautot ovat miehen käsialaa. Miehen elämänkerta käsittelee Muskin elämää aina lapsuudesta nykypäivään asti ja se on mielenkiintoista luettavaa kaikille niille, joita yrityksen johtaminen, perustaminen sekä ylläpitäminen kiinnostaa. Kyseessä ei ole vain kuvaus yhdestä miehestä ja hänen elämästään, vaan syväluotaava analyysi siitä, että mitä vaaditaan kun tavoitellaan maailman huippua. Musk on luonnollisesti monimiljardööri joka on tehnyt omaisuutensa kovalla työllä ja vähintäänkin “hieman” erikoisella asenteellaan elämää kohtaa.

Elon Musk on aikamme suurimpia toisinajattelijoita, joista monella olisi paljon opittavaa. Vaikka mies ei kuitenkaan ole mikään täydellisen ihmisen perikuva, hänellä on paljon hyviäkin puolia.

Daniel Negreanu

Daniel NegreanuDaniel Negreanu on Kanadalainen pokerinpelaaja, joka on voittanut urallaan reilusti yli 10 miljoonaa euroa. Mies asuu tällä hetkellä Las Vegasissa ja on kirjoittanut useita kirjojaan elämänsä aikana. Lähes kaikki kirjat (yllättäen) liittyvät jotenkin pokeriin, sen pelaamiseen, tai siihen liittyviin psykologisiin lieveilmiöihin. Mikäli etsit itsellesi uutta ammattia ja olet kiinnostunut uhkapeleistä, Daniel Negreanun kirjat ovat sinulle ns. pakko-hankinta. Hänen suurimpia menestystöitään on mm. Power Hold’Em Strategy -kirjat, jotka opettavat sinut pelaamaan agressiviista pokeria ja jyräämään alle vastustajasi pöydissä.

Miehen uniikki ote elämään ja pelaamiseen takaa lukijalleen unohtumattomia elämyksiä sekä uskomattoman arvokkaita salaisuuksia pokerin parista. Mikäli kirjan luettuasi tekee mieli hypätä pokeripöytiin, suosittelemme tarkistamaan sivuston www.koreatkasinot.com, jonne on listattu useita eri peliyhtiöitä, joiden valikoimasta löytyy myös pokeripelit!

Daymond John – The Power Of Broke

Daymond JohnDaymond John on monelle tuttu NBC:n hittisarjasta “Shark Tank”. John on vaatemerkki FUBU:n perustaja ja omistaja sekä multimiljardööri. Mies on kirjoittanut useita kirjoja, joista bestseller-esimerkkinä on The Power Of Broke. Kyseinen kirja kertoo miehen asenteista ja tiestä huipulle, aloittaen Brooklynin kaduilta 1980-1990 luvun taitteessa.

For Us By Us eli FUBU on kansainvälinen vaatemerkki, jonka arvoa lasketaan nykypäivänä miljardeissa. Daymond John on amerikkalaisen unelman esikuva, joka on rakentanut mittavan omaisuutensa päättäväisyydellä sekä periksiantamattomuudellaan. Mikäli etsit elämällesi uutta motivaatiota ja haluat saada ns. naruista itse kiinni, suosittelemme ehdottomasti vilkaisemaan juuri tätä kirjaa. Johnin tyyli opettaa elämästä sekä yrittämisestä on erittäin maanläheistä, eikä mies selkeästi ole unohtanut juuriaan. Kirja sopii kenelle tahansa joka haluaa menestyä elämässään, mutta ei ole toistaiseksi löytänyt tälle tarvittavaa motivaatiota. Mikäli tämän kirjan jälkeen motivaatiosi on edelleen kateissa, et luultavasti ole sisäistänyt sen sisältöä tarpeeksi hyvin!

 

 Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *